Analytiikka

Luo arvoa datasta ja hyödynnä datan kaikki mahdollisuudet analytiikan sekä markkinoiden johtavien teknologioiden avulla. Autamme yritystäsi analytiikan ja informaation hallinnan avulla kasvattamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan merkittävää kilpailuetua kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Data-analytiikka ratkaisut yrityksesi tarpeisiin
Tee parempia päätöksiä

Datan avulla

Tee parempia päätöksiä datan avulla

Liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen perustuu tehokkaaseen datan hyödyntämiseen ja keräämiseen. Datan avulla yrityksesi on mahdollista ymmärtää paremmin liiketoimintasi eri osa-alueita ja optimoida niitä paremmaksi. Verkkosivustoista ja verkkokaupoista kertyvällä sivusto- ja käyttäjädatan analysoinnilla voidaan tehostaa myyntiä, kohdistaa markkinointia sekä optimoida sivuston hakutuloksia.

Autamme yritystäsi keräämään ja hyödyntämään datan tehokkaasti liiketoiminnan tueksi. Meillä on usean vuoden kokemus erilaisten analytiikkaratkaisujen toimittamisessa eri kokoisten yritysten vaatimuksiin ja tarpeisiin. Analytiikka projekti kanssamme alkaa kattavalla Data Audit -työpajalla, jossa käymme läpi yrityksesi datalähteet, niihin pääsyn, datan laadun sekä yrityksesi tavoitteet datan hyödyntämiseen.

Miksi panostaa dataan ja analytiikkaan?

Tieto on valtaa. Nykyisin dataa kertyy jatkuvasti erilaisista lähdejärjestelmistä kuten verkkosivstoista, verkkokaupoista, asiakkuudenhallintajärjestelmistä etc. Tämä arvokas data on syytä tallentaa tehokkaasti ja järjestelmällisesti myöhempää käyttöä varten.

Jalostamalla ja analysoimalla eri järjestelmistä koottua dataa yrityksesi on mahdollista ymmärtää paremmin liiketoimintanne eri prosesseja sekä asiakkaita. Oikein kohdistetut analyyttiset toimenpiteet keräättyyn dataan tuottavat parhaassa tapauksessa merkittävää kilpailuetua yrityksellesi.

Analytiikka ja Business Intelligence -ratkaisut ovat yleistyneet ja kehittyneet laskentatehon ansioista valtavasti viime vuosien aikana. Nykyisin erilaisten ratkaisujen käyttöönotto ja kehitys on kustannustehokasta ja nopeaa. Tiedolla johtaminen on nykyään arkipäivää monessa yrityksessä ja se tuottaa tulosta.

Datan varastointi ja tallennus

Rakennamme halutessasi keskitetyn tietovaraston ja tallennamme datasi tehokkaasti myöhempää hyödyntämistä varten. Eri järjestelmistä ja palveluista koostuva tieto kohdennetaan keskitettyyn tietovarastoon ETL-prosessia hyödyntäen.

Analytiikka ja Business Intelligence

Otamme kaiken hyödyn irti palveluidesi ja järjestelmien tuottamasta datasta valjastamalla sen luomaan kasvua, parempaa asiakaspalvelua ja kohdistettua markkinointia. Luomme edistykselliset raportit, jotta osaat tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan.

Edistynyt analytiikka ja koneoppiminen

Etsimme koneoppimiselle sopivat käyttökohteet liiketoimintasi osa-alueista ja rakennamme toimivan mallin, kun haluat syvemmän ymmärryksen tietystä kokonaisuudesta tai ennustaa tulevaa. Koneoppimisen avulla data pyritään jalostamaan tiedoksi ja tuloksiksi.

Dataa hyödyntämällä kohti tuloksia

Analytiikan ja datan hyödyntämisellä pystymme tarjoamaan liiketoiminnallesi kannattavia ratkaisuita, jotka kasvavat ja kehittyvät yrityksesi mukana. Meillä on laaja kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä ja olemme toteuttaneet analytiikkaratkaisuita laidasta laitaan, niin pienille kuin vähän suuremmillekin tarpeille.

Ydinosaamisemme painottuu liiketoimintaa tukeviin ratkaisuihin ja käymme erilaiset vaihtoehdot ykistyiskohtaisesti läpi jokaisen asiakkaan kanssa saavuttaaksemme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Olemme teknologiariippumattomia, mutta suosimme vuosien saatossa hyväksi todettuja teknologioita ja järjestelmiä.

Dataa hyödyntämällä kohti tuloksia
Älykäs segmentointi

Olemme toteuttaneet seuraavia analytiikka ratkaisuita

Älykäs segmentointi

Asiakkaiden älykäs segmentointi eri kohderyhmiin esim. Markkinoinnin tueksi.

Myynnin ennustaminen

Myynnin ennustaminen koneoppimisen malleja hyödyntäen.

Käyttäjäanalyysi

Analysoi tarkemmin mitä käyttäjät tekevät sivustollasi tai verkkokaupassa

SEO & SEM

Hakukoneoptimointi yhdessä syvän avainsanatutkimuksen avulla tuottaa tuloksia.