Digimarkkinointi

Saavuta uudet ja pidä huolta jo olemassa olevista asiakkaistasi monikanavaisen markkinoinnin ja sen automaation avulla. Kohdista tarvittavat markkinointi toimenpiteet oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Digitmarkkinointia vanhvalla ammattitaidolla
Luo

Tuloksellista digitaalista markkinointia

Tuloksellista digitaalista markkinointia

Nykyajan digimarkkinoinnissa on useita eri kanavia. Autamme yritystäsi saavuttamaan potentilaaiset asiakkaat ja pitämään huolta jo olemassa olevista hyödyntäen digitaalisia kanavia kuten verkkosivuja, hakukoneita,  Google Ads -mainontaa, sosiaalista mediaa ja sähköpostia.

Haluamme luoda tuloksellista digimarkkinointia, jonka avulla yrityksesi liiketoiminta tehostuu ja saat aidosti tuloksia. Kehitämme yhdessä yrityksesi kanssa toimivan ja tehokkaan markkinointistrategian saavuttamaan halutut tulokset eri kanavissa. Olemme toteuttaneet tuloksellista markkinointia eri kanavissa useiden yritysten kanssa ja jalostaneet tehokkaat prosessit palvelemaan asetettuja tavotteita

Kenelle digimarkkinointi sopii?

Kaikki kasvuhaluiset sekä asiakkaistaan huolehtivat yritykset tarvitsevat markkinointia. Tarpeet ja tavoitteet ovat kuitenkin hyvin asiakaskohtaisia. Autamme yritystäsi kartoittamaan parhaat kanavat ja rakentamaan toimivan markkinointistrategian. 

Digimarkkinoinnissa ei ole kyse pelkästään uutiskirjeiden lähetyksestä vaan saavuttaaksesi potentiaaliset asiakkaat yrityksesi tulee olla näkyvillä kaikissa mahdollisissa kanavissa.

Hakukoneoptimointi

Hyvin toteutettu hakukoneoptimointi on elintärkeää yrityksesi toiminnan kannalta. Hakukoneoptimoinnin avulla löydyt Googlesta ennen kilpailijoitasi ja saat lisää näkyvyyttä, liikennettä sekä asiakkaita.

Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnalla voidaan saavuttaa nopeasti tuloksia. Oikein kohdistetut mainokset ja kampanjat tavoittavat ostavat asiakkaat ja ne tuodaan yrityksenne verkkosivuille tai verkkokauppaan.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio on personoidun markkinoinnin skaalaamista ja automatisoimista. Oikea-aikainen markkinointi potentiaalisille asiakkaille parantaa asiakaskokemusta ja mahdollistaa myynnin lisääntymisen.

Facebook-markkinointi

Facebookin tekoäly on edistyksellisin tekoäly, mitä digitaalisessa markkinoinnissa on käytössä. Laajan käyttäjämäärän avulla tavoitat potentiaalisia kohderyhmiä tehokkaasti ja varmistat näkyvyytesi maailman suosituimmalla sosiaalisen median alustalla.

Instagram-markkinointi

Instagram ei ole enää suosittu kanava vain nuorten keskuudessa. Tarkan kohdistamisen ja näyttävien mainosten avulla on mahdollista saavuttaa tuloksia nopeasti. Instagram on erityisen toimii erityisen tehokas kanava liidien hankintaan ja se on helppo yhdistää facebook -mainonnan kanssa.

Visuaalinen suunnittelu

Yrityksesi ilme ja brändi on todella tärkeä asia menestymisen kannalta. Siihen on siis syytä panostaa. Erotu eduksesi joukosta panostamalla laadukkaaseen visuaaliseen suunnitteluun. Yhtenäistämällä kaikkien kanavienne ulkoasun, vahvistat asiakkaanne käsitystä siitä, miltä yrityksesi näyttää.

Toteutetaan yrityksellesi laadukasta digimarkkinointia jo tänään.

Erotu eduksesi ja tee vaikutus

Näyttävä visuaalinen ilme yhdessä toimivan verkkosivuston tai verkkokaupan kanssa tehostettuna kohdennetulla markkinoinnilla oikeissa kanavissa tuottaa tuloksia.

Toteuttamamme tuloksellista ja visuaalisesti kaunista digimarkkinointia, jonka avulla erotut joukosta. Autamme yritystäsi luomaan uutta kysyntää, kääntämään sen uusiksi asiakkaiksi ja pitämään asiakkaat vakioasiakkainasi tulevaisuudessa.

Erotu eduksesi ja tee vaikutus