Laadukkaat kotisivut yritykselle – Miksi luoda ne WordPressillä?

Jos olet kuullut puhuttavan verkkosivustoista, olet mitä varmimmin kuullut myös WordPressistä.

WordPress pähkinänkuoressa

WordPress on maailman suosituin verkkosivustoalusta ja sisällönhallintajärjestelmä (CMS). 35 % kaikista maailman kotisivuista on rakennettu hyödyntäen WordPressiä. WordPress aloitti vaatimattomana blogialustana, mutta on kasvanut vuosien saatossa suurten ja monimutkaistenkin kotisivujen julkaisujärjestelmäksi.

WordPress on erittäin luotettava ja turvallinen alusta oikein ylläpidettynä ja pävitettynä. Laaja kehittäjäkunta takaa avoimeen lähdekoodiin perustuvan järjestelmän kehityksen nyt ja tulevaisuudessaa.

Olemme listanneet 5 eri syytä miksi WordPress on mainio alusta yrityksesi kotivuille.

Wordpress kotisivut yritykselle

1. WordPress on monipuolinen alusta kotisivuille

WordPress-kotisivuja on mahdollista muokata rajattomasti palvelemaan kaikkia yrityksesi tarpeita. Kotisivujen kokoa ei ole rajoitettu, joten WordPress on skaalautuva valinta, joka kasvaa yrityksesi mukana. WordPressiin on myös helppo liittää erilaisia lisäosia kuten esim. WooCommerce-verkkokauppa tulevaisuudessa.

WordPress-kotisivuihin löytyy valtava määrä valmiita lisäosia ja teemoja, jotka voidaan ottaa tarvittaessa käyttöön. Valmisteemojen ja lisäosien kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana, koska päivitysten yhteydessä on vaarana, että sivusto hajoaa.

Yhdessä kokeneen WordPress toimittajan kanssa laadukkailla lisäosilla sekä custom toiminnallisuuksilla saadaan halutut ominaisuudet käyttöön nopeasti sekä kustannustehokkaasti. Näin saavutetaan täysin yrityksellesi räätälöidyt laadukkaat ja helposti jatkokehitettävät kotisivut.

2. WordPress kotisivut ovat käyttäjäystävälliset

WordPress on käyttäjäystävällinen ja helposti opittavissa, myös henkilöille ilman suurta teknistä osaamista. Uusien alasivujen, päivitysten, blogipostausten tekeminen on nopeaa ja vaivatonta. Kaikki tapahtuu WordPressin hallintapaneelista.

Avoimen lähdekoodin ansiosta WordPress ammattilaisia on maailmassa todella paljon. Apua on aina saatavilla, joko toimittajalta tai esimerkiksi keskustelupalstoilta. WordPressin kanssa et jää toimittajaloukkuun.

Verkosta löytyy nykyään todella laajasti erilaisia artikkeleita, videoita ja oppaita, joista saat neuvoja WordPress-kotisivujen käyttämiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Ammatimaisesti toteutetuilla kotisivuilla on pitkä elinkaari ja kykenet myös itse päivittämään sivustoasi ilman ulkopuolista apua, mikä nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä.

3. WordPress kotisivut ovat kustannustehokkaat

WordPress on ilmainen nyt ja tulevaisuudessa, etkä joudu maksamaan sen käytöstä sellaisenaan mitään. Kotisivujen hinta koostuu räätälöityjen kotisivujen kehityksestä, palvelinmaksuista sekä mahdollisten lisäosien ja lisenssien kustannuksista.

Kuten jo aiemmin sanottu, WordPressille löytyy tekijöitä, joten löydät varmasti yrityksellesi sopivan tarjouksen kotisivujen toteutuksesta.

Kotisivuja on hyvä ylläpitää ja päivittää säännöllisesti sekä varata niille paikkansa tulevaisuuden budjeteista. Näin varmistat kotisivujen toimivuuden, tietoturvan ja käyttäjäystävällisyyden nyt ja tulevaisuudessa.

WordPressin kehityskustannuksia ei kannata pelätä. Oikean kumppanin kanssa ammatimaisesti toteutetut kotisivut ovat helppoja jatkokehittää ilman jättimäisiä kustannuksia

4. Hakukoneystävälliset kotisivut

WordPress kotisivut ovat oikein toteutettuina erittäin hakukoneystävälliset. WordPressin sivustorakenne on suotuisa hakukoneiden kannalta. WordPress mahdollistaa myös tehokkaan hakukoneoptimoinnin erilaisten lisäosien avulla. Näin varmistat yrityksesi näkyvyyden korkealla Googlessa.

Ammattitaitoinen toimittaja toteuttaa yrityksellesi SEO-standardien mukaiset kotisivut ja vastaa tarvittaessa hakukoneoptimoidusta sisällöstä. Hakukoneoptimointiin on syytä panostaa, sillä se tuo pitkässä juoksussa sivustollesi maksutta lisää kävijöitä orgaanisesti. Näistä kävijöistä syntyy parhaassa tapauksessa maksavia asiakkaita.

WordPress on hakukoneystävällinen verkkoalusta, sillä sen rakenne on suotuisa hakukoneiden kannalta. Sama pätee myös URL-osoitteisiin – niiden avulla Googlen on helppoa löytää sivuston sisällöt. WordPress mahdollistaa myös sivuston sisäisen hakukoneoptimoinnin, joten sen hakukonenäkyvyyteen voi myös itse vaikuttaa paljon.

5. WordPress-kotisivut toimivat kaikilla laitteilla

Laadukkaasti toteutetut WordPress-kotisivut ovat reponsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla turvallisesti. Voit käyttää samaa kotisivuja älypuhelimella, tabletilla, kannettavalla tai pöytäkoneella, missä ikinä sinä tai asiakkaasi ovat.

WordPressin laaja kehittäjäyhteisö huolehtii tietoturvasta ja mahdollisiin ongelmiin reagoidaan yleensä todella nopeasti. Päivittämällä WordPressin aina uusimpaan versioon sekä huolehtimalla salasanojen päivittämisestä säännöllisesti, voit olla rauhallisin mielin sivuston turvallisuuden suhteen. Oikein ylläpidetty ja toteutettu sivusto on vaikeasti murrettavissa.

Aloitetaan yhteistyö ja toteutetaan jotain upeaa yhdessä!