Lisää hakukonenäkyvyyttä ja asiakkaita Google My Business profiilin avulla

Jos et ole kuullutkaan Google My Business profiilista, kannattaa siihen tutustua välittömästi. Saat lisää hakukonenäkyvyyttä ja mahdollisesti uusia asiakkaita.

Mikä on Google My Business?

Google My Business on Googlen kehittämä palvelu, joka yhdistää yrityksesi asiakkaisiin kun he hakevat palveluita alueellasi. Profiiliin määritetään sijaintitiedot, aukioloajat, yhteystiedot ja kuvia yrityksestäsi. Asiakkaat voivat jakaa profiiliasi ja tukea yritystäsi arvioinneilla ja arvosteluilla. Maksuttoman yritysprofiilisi avulla voit helposti tavoittaa käyttäjiä Google Haussa ja Mapsissa.

Jos etsin esim. ravintolaa hakusanalla ”ravintola helsinki” löytyy seuraavanlainen osio Google hakutuloksista heti maksettujen mainoksien alta. Optimoimalla ja panostamalla yritysprofiiliin saat nostettua yrityksesi hakutuloksissa orgaanisiakin hakuja ylemmäksi. 

Optimoi my Google Business Profiilisi

Miten otan Google My Business palvelun käyttöön?

Aloita palvelun käyttöönotto navigoitumalla Google My Business -sivuille.

Täytä tarvittavat tiedot ohjatusti ja viimeisteleyritysprofiilisi kuvilla. Rekisteröitymisen ja profiilin luonnin jälkeen voit pitää yrityksesi tietoja ajantasalla ja päivittää niitä koska vain.

Mitä hyödyn palvelusta?

Googlen tärkeyttä ja voimaa ei kannata aliarvioida. Mitä korkeammalle sijoitut hakutuloksissa sen tödennäköisempää on, että asiakkaat löytävät tarjoamasi palvelut. Päivitetty ja optimoitu profiili voi antaa sinulle merkittävää kilpailuetua kilpailijoihisi nähden kun tietojasi hetaan Googlesta. 

Palvelu helpottaa loppukäyttäjän navigoitumista palveluihisi seuraavilla tavoilla:

  • Reittiohjeet yhden napin painalluksella
  • Soitto yhden napin painalluksella
  • Navigoituminen verkkosivuillesi yhden napin painalluksella

Olen kiinnostunut, mutta en osaa itse tehdä profiilia?

Ei hätää, olemme toteuttaneet useita Google My Business yritysprofiilien luonteja sekä optimoineet niitä korkeammalle hakutuloksissa. Yrityksesi on mahdollista ostaa palvelu kauttamme. 

Toteutamme Google My Business palveluun seuraavat asiat:

  • Yritysprofiilin luonti
  • Kaikkien yritystietojen luonti ja päivitys ajantasaiseksi
  • Mahdollisten duplikaattien siivous
  • Profiilin monitorointi ja optimointi

Aloitetaan yhteistyö ja toteutetaan jotain upeaa yhdessä!