Shopify-verkkokaupat

Rakennamme laadukkaita asiakaskohtaisesti räätälöityjä Shopify verkkokauppoja kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Tehosta myyntiäsi ja saavuta ostavat asiakkaat laadukkaan verkkokauppa ratkaisun avulla.

Shopify verkkokaupat yrityksellesi
Helppo verkkokauppa

Nopeasti käyttövalmiina

Wocommerce verkkokauppa valmiina kasvuun

Nosta yrityksesi liiketoiminta uudelle tasolle Shopify-verkkokauppan avulla. Myy ajasta ja paikasta riippumatta. Rakennamme näyttäviä, tehokkaita ja skaalautuvia verkkokauppoja palvelemaan asiakkaitasi. Shopify on sopiva verkkokauppa yrityksesi tarpeisiin, kun haluat myydä enemmän ja parantaa asiakaskokemusta.

Shopifyn avulla on helppoa kokeilla uusien tuotteiden myyntiä, testata liikeideaa tai uutta markkinaa. Shopify toimii kiinteällä kuukausimaksulla, joka vaihtelee verkkokaupan laajudesta, lisäosista ja toiminnoista riippuen.

Shopify-verkkokauppa on skaalautuva ja kevyt ottaa käyttöön nopeallakin aikataululla. Se mahdollistaa helposti monikanavaisen myynnin esim. Instagramissa, Facebookissa, Amazonissa etc. Kauppaa on helppo ylläpitää ja muokata tulevaisuudessa ilman IT-asiantuntemusta. Shopify-verkkokaupparatkaisu on valmis paketti ja se sisältää palvelintilan ja tietoturvan valmiina.

Miksi Shopify?

Shopify verkkokauppa-alustaa käyttää jo yli miljoona verkkokauppiasta ympäri maailman. Se on pilvipohjainen alusta, jonka kautta Shopify verkkokaupan perustaminen vie parhaimmillaan vain muutaman tunnin. Shopify sopii yrityksille, jotka haluavat itse jatkokehittää ja ylläpitää verkkokauppaansa tulevaisuudessa. Shopifyn kanssa ei tarvitse huolehtia palvelinten ylläpidosta, päivityksistä tai tietoturvasta vaan kaikki kuuluu samaan pakettiin.

Shopify on paras valinta yrityksellesi kun haluat helppokäyttöisen, skaalautuvan, joustavan ja nopean verkkokaupan nopealla aikataululla. Perinteisen Shopify verkkokaupan ilman lisäosia tai kustomointeja saa käyttöönsä jo 29 dollarilla kuukaudessa.

Lue lisää blogistamme Miksi valita Shopify yrityksesi verkkokauppa-alustaksi?

Suunnittelu

Suunnittelu alkaa konseptoinnilla ja tarpeiden määrittelyllä. Tehokasta palvelumuotoilua hyödyntäen valitsemme juuri sinun yrityksesi liiketoimintaas tukevat ominaisuudet verkkokauppaasi. Käymme yksityiskohtaisesti läpi miten saat parhaan hyödyn kaikista Shopify verkkokaupan ominaisuuksista.

Kehitys

Kehitys tapahtuu ketterästi iteroiden yhdessä asiakkaan kanssa. Toiminnallisuuksia testataan ja lopullinen visuaalinen ilme rakentuu. Tuote- ja asiakastiedot ladataan Shopify-alustalle yrityksesi tarpeiden mukaan ja tarvittavat myyntikanavat otetaan käyttöön. Tarvittaessa Shopify-verkkokauppa integroidaan myös taustajärjestelmiisi.

Käyttöönotto

Lopullisen sivuston käyttöönotto ja koulutus käydään läpi jokaisen asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti, jolloin tyytyväisyys on taattua. Opit hyödyntämään sujuvasti kaikkia Shopify-alustan tarjoamia toiminnallisuuksia. Varmistamme sivuston pitkän elinkaaren mahdollisella jatkokehityksellä, ylläpidolla sekä optimoinnilla.

Kartoitetaan yrityksesi tarve yhdessä - ilmaiseksi.

Toimiva verkkokauppa nyt ja tulevaisuudessa

Näyttävä ja laadukas verkkokauppa on tärkeä kilpailutekijä yrityksesi liiketoiminnan kannalta. Toimiva verkkokauppa houkuttelee asiakkaita ja kasvattaa yrityksesi myyntiä. Siihen on syytä siis panostaa.

Toteuttamamme Shopify-verkkokaupparatkaisut ovat kestäviä nyt ja tulevaisuudessa, jonka lisäksi ne skaalautuvat hyvin yrityksesi mahdolliseen kasvuun ja tarpeisiin, kun liiketoiminta kehittyy. Pidämme huolen, että verkkokaupan käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista niin sivustoa ylläpitäville työntekijöille kun asiakkaillekin.

Toimiva woocommerce-verkkokauppa nyt ja tulevaisuudessa
Responsiivinen WooCommerce verkkokauppa

Kaikissa Shopify-verkkokauppa toteutuksissamme on huomioitu seuraavat asiat

Responsiivisuus

Verkkokauppamme toimivat yhtä hyvin niin läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimella.

Skaalautuvuus

Kaikki verkkokauppamme on suunniteltu kasvamaan yrityksesi liiketoiminnan ja tarpeiden mukana.

Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa on hakukoneoptimoitu, joten sen löytää varmasti Googlesta.

Laadukas toteutus

Laadukas ja kestävä kehitystyö takaa verkkokaupallesi pitkän elinkaaren tulevaisuudessa

Analytiikka

Seuraa asiakkaitasi ja verkkokauppasi liikennettä, jotta voit optimoida markkinointisi.

Tietoturva

Kaikki toteuttamamme verkkokaupat ovat oikein ylläpidettyinä sekä päivitettyinä turvallisia.

Usein kysyttyä Shopify-kaupoista

Toteutukseen kuluva aika on monen tekijän summa. Laaja verkkokauppa useilla erilaisilla toiminnallisuuksilla ja tuotteilla vie enemmän aikaa.

Yksinkertainen standard Shopify-verkkokauppa vain muutamilla tuotteilla pystytään toteuttamaan nopealla aikataululla vain 7 päivässä.

Laajemmat verkkokaupat vievät tyypillisesti n. 2-5kk. Tähän vaikuttaa myös suuresti se, kuinka valmiina sisältö, kuvat, tuotteet, värimaailma yms. annetaan.

Verkkokaupat valmistuvat aina asiakaskohtaisesti. Vuosien varrella olemme kohdanneet useita erilaisia tapoja toteuttaa projekteja. Meillä on muotoutunut toimiva prosessi verkkokauppojen tuotantoon, mutta olemme aina valmiita joustamaan ja mukautumaan tilanteen niin vaatiessa.

Yleinen hintataso toteuttamillemme  Shopify-verkkokaupoille on asettunut 1000-4000e väliin.

Myös hinta on monen tekijän summa. Yleinen keskihintamme esim. pienille yrityksille yksinkertaisesta verkkokaupasta on ollut n. 1500e. Kaupan toiminnallisuudet, tuotteiden lukumäärä, sisältö, värimaailma sekä kuvat ovat suurin lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät.

Tuotamme vain laadukkaita ja toimivia verkkokauppoja. Keskitymme hinnan sijasta laatuun. Visiomme alusta asti on ollut tuottaa toimivia ja asiakkaille sopivia verkkokauppoja kustannustehokkaasti ilman turhia kuluja –  rakkaudesta lajiin.

Shopify-verkkokaupan ylläpitokustannukset sisältyvät verkkokaupastasi maksamaan kuukausihintaan. Kuukausihinta määrittyy verkkokaupan laajuden ja toiminnallisuuksien mukaan.

Mitään muita kuluja Shopify-verkkokaupasta ei yrityksellesi koidu. Helppoa!

Miljoona verkkokauppiasta käyttää alustanaan Shopifyta. Shopify on erittäin luotettava verkkokauppa-alusta.

Palvelinten tietoturva ja päivitykset sisältyvät verkkokaupastasi maksamaan kuukausimaksuun, joten yrityksesi ei tarvitse huolehtia ylläpidosta lainkaan.