WooCommerce-verkkokaupat

Rakennamme laadukkaita asiakaskohtaisesti räätälöityjä WooCommerce-verkkokauppoja kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Tehosta myyntiäsi ja saavuta ostavat asiakkaat laadukkaan verkkokauppa ratkaisun avulla.

Woocommerce verkkokauppa ratkaisut
Verkkokauppa

Valmiina kasvuun

Wocommerce verkkokauppa valmiina kasvuun

Nosta yrityksesi liiketoiminta uudelle tasolle WooCommerce-verkkokauppa ratkaisun avulla. Myy ajasta ja paikasta riippumatta. Rakennamme näyttäviä, tehokkaita ja skaalautuvia verkkokauppoja palvelemaan asiakkaitasi. WooCommerce ratkaisu rakennetaan WordPress-sivustoon yhdistettynä, jolloin sen hallinta, päivitys ja käyttö on helppoa ja yksinkertaista.

WooCommerce-verkkokauppa kasvaa tarpeidesi mukaan ja on helposti laajennettavissa tulevaisuudessa. Ratkaisu on myös helppo integroida ulkopuolisiin järjestelmiin, joka mahdollistaa uuden tason tehokkuudessa.

Tavoitteenamme on rakentaa kestäviä käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja tuomaan yrityksellesi merkittävää lisäarvoa ja lisää asiakkaita. Toteutamme kaikenkokoisia projekteja usean vuoden kokemuksella ja olemme tukenasi kehityshankkeen jokaisessa vaiheessa. Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja prosesseihin saavuttaaksemme optimaalisen toteutuksen.

Miksi WooCommerce?

Noin 28% kaikista maailman verkkokaupoista on toteutettu WooCommerce avulla. WooCommerce on kestävä valinta, joka sopii varmasti yrityksesi tarpeisiin.

WooCommerce itsessään sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet laadukkaan verkkokaupan pyörittämiseksi, mutta se on helposti laajennettavissa lisäosien ja kehityksen avulla palvelemaan kasvavia tarpeita. Optimoitu ja ammatimaisesti toteutettu verkkokauppa kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa ja tehostaa prosesseja.

Halutessasi integroimme WooCommercen mahdollisiin taustajärjestelmiisi kuten markkinoinnin automaatio ratkaisut tai laskutus, jolloin prosessit tehostuvat entisestään.

Lue lisää blogistamme Mitä WooCommerce-verkkokauppa maksaa ja pitää sisällään.

 

Suunnittelu

Suunnittelu alkaa konseptoinnilla ja tarpeiden määrittelyllä. Tehokasta palvelumuotoilua ja prototyyppejä hyödyntäen suunnittelemme konvertoivan ja tehokkaan verkkokauppa pohjan yhdessä asiakkaiden sekä loppukäyttäjien kanssa.

Kehitys

Kehitys tapahtuu ketterästi iteroiden yhdessä asiakkaan kanssa. Tarkoin valitut toiminnallisuudet ja lisäosat kehitetään palvelemaan yrityksesi tarpeita ja varmistaaksemme saumattoman asiakaskokemuksen. Tuotamme vain kestävää ja laadukasta koodia.

Käyttöönotto

Lopullisen verkkokaupan käyttöönotto ja koulutus käydään läpi jokaisen asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti, jolloin tyytyväisyys on taattua. Mahdollisen palvelusopimuksen avulla varmistamme verkkokaupan pitkän elinkaaren jatkokehityksellä, ylläpidolla sekä optimoinnilla.

Kartoitetaan yrityksesi tarve yhdessä - ilmaiseksi.

Toimiva verkkokauppa nyt ja tulevaisuudessa

Näyttävä ja laadukas verkkokauppa on tärkeä kilpailutekijä yrityksesi liiketoiminnan kannalta. Toimiva verkkokauppa houkuttelee asiakkaita ja kasvattaa yrityksesi myyntiä. Siihen on syytä siis panostaa.

Toteuttamamme WooCommerce-verkkokaupparatkaisut ovat kestäviä nyt ja tulevaisuudessa, jonka lisäksi ne skaalautuvat hyvin yrityksesi mahdolliseen kasvuun ja tarpeisiin, kun liiketoiminta kehittyy. Pidämme huolen, että verkkokaupan käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista niin sivustoa ylläpitäville työntekijöille kun asiakkaillekin.

Toimiva woocommerce-verkkokauppa nyt ja tulevaisuudessa
Responsiivinen WooCommerce verkkokauppa

Kaikissa verkkokauppa toteutuksissamme on huomioitu seuraavat asiat

Responsiivisuus

Verkkokauppamme toimivat yhtä hyvin niin läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimella.

Skaalautuvuus

Kaikki verkkokauppamme on suunniteltu kasvamaan yrityksesi liiketoiminnan ja tarpeiden mukana.

Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa on hakukoneoptimoitu, joten sen löytää varmasti Googlesta.

Laadukas toteutus

Laadukas ja kestävä kehitystyö takaa verkkokaupallesi pitkän elinkaaren tulevaisuudessa.

Analytiikka

Seuraa asiakkaitasi ja verkkokauppasi liikennettä, jotta voit optimoida markkinointisi.

Tietoturva

Kaikki toteuttamamme verkkokaupat ovat oikein ylläpidettyinä sekä päivitettyinä turvallisia.

Usein kysyttyä kaupoista

Toteutukseen kuluva aika on monen tekijän summa. Laaja verkkokauppa useilla erilaisilla toiminnallisuuksilla ja tuotteilla vie enemmän aikaa. Yksinkertainen verkkokauppa pystytään toteuttamaan yleisesti noin 2 viikon kuluessa kun taas laajempi kauppa vie yleisesti 1-3 kuukautta. Tähän vaikuttaa myös suuresti se, kuinka valmiina sisältö, kuvat, tuotteet, värimaailma yms. annetaan.

Verkkokaupat valmistuvat aina asiakaskohtaisesti. Vuosien varrella olemme kohdanneet useita erilaisia tapoja toteuttaa projekteja. Meillä on muotoutunut toimiva prosessi verkkokauppojen tuotantoon, mutta olemme aina valmiita joustamaan ja mukautumaan tilanteen niin vaatiessa.4

Yleinen hintataso toteuttamillemme  verkkokaupoille on asettunut 2000-6000 e väliin.

Myös hinta on monen tekijän summa. Yleinen keskihintamme esim. pienille yrityksille yksinkertaisesta verkkokaupasta on ollut 2500e. Kaupan toiminnallisuudet, tuotteiden lukumäärä, sisältö, värimaailma sekä kuvat ovat suurin lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät.

Tuotamme vain laadukkaita ja toimivia verkkokauppoja. Keskitymme hinnan sijasta laatuun. Visiomme alusta asti on ollut tuottaa toimivia ja asiakkaille sopivia verkkokauppoja kustannustehokkaasti ilman turhia kuluja –  rakkaudesta lajiin.

Lue lisää blogistamme Mitä WooCommerce verkkokauppa maksaa.

Ylläpidon kustannukset yksinkertaisille verkkokaupoille ovat erittäin pienet.

WooCommerce sekä WordPress itsessään perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen käyttäminen on täysin ilmaista. Alusta ja mahdolliset lisäosat vaativat säännöllistä päivitystä, jonka voi halutessaan tehdä itse tai ostaa meiltä palveluna.

Sivusto on myös hyvä varmuuskopioida säännöllisesti. Yksinkertaisten verkkokauppojen ylläpitotyöt vaativat muutaman tunnin työn tasaisin väliajoin ja ovat näin todella edulliset.

Noin 28% kaikista maailman verkkokaupoista on toteutettu käyttäen WooCommercea. Se on erittäin suosittu alusta myös Suomessa. Laaja yhteisö ja runsas käytettävyys takaavat mahdollisten haavoittuvuuksien löytymisen ajoissa ja niihin reagoimisen nopeasti.

On tärkeää huolehtia perusasioista kuten kaikilla muillakin alustoilla. WordPress ja WooCommercen lisäosat on päivitettävä säännöllisin väliajoin, salasanat tulee uusia säännöllisesti ja palvelimen tietoturvasta on huolehdittava. Kun verkkokaupan ylläpito toimii, huolta ei ole. Oikein toteutetut verkkokaupat ovat kestäviä ja niillä on pitkä elinkaari.