WordPress kotisivut yrityksellesi

Rakennamme teknisesti laadukkaat ja käyttäjälähtöiset kotisivut yrityksellesi usean vuoden kokemuksella. Toteutamme moderneja kotisivuja yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille tasapuolisesti nopealla aikataululla erittäin kustannustehokaasti.

Wordpress kotisivut
Räätälöidyt WordPress kotisivut yrityksellesi

Maailman suosituimmalla alustalla

Räätälöidyt WordPress kotisivut yrityksellesi

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress kotisivujen kehittämiseen. Rakentamamme sivustot ovat teknisesti laadukkaita, helppokäyttöisiä, kestäviä ja näyttäviä. Visuaalinen ilme, toiminnallisuudet, tavoitteet ja kohderyhmä määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Työskentelemme kaikenkokoisten yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kanssa. Asiakas on meille ensisijaisen tärkeä ja panostamme voimakkaasti asiakassuhteen laatuun. Kanssamme toteutuneessa kotisivuprojektissa käydään läpi kaikki tarvittavat askeleet ja koulutus, jotta kotisivujen päivitys ja ylläpito onnistuu tulevaisuudessa.

Rakentamiamme kotisivustoja on helppoa jatkokehittää kustannustehokkaasti. Tarjoamme myös ylläpitopalvelusopimuksia, jos yrityksenne tarve niin vaatii.

Lue lisää blogistamme Laadukkaat kotisivut yritykselle – Miksi luoda ne WordPressillä?

Miksi valita WordPress kotisivujesi alustaksi?

Noin 30% kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu käyttäen WordPressiä. WordPress on julkaisujärjestelmä, jonka avulla loppukäyttäjä voi helposti lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointi osaamista. Oikein toimitettuna WordPress on turvallinen ratkaisu, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sitä kehitetään jatkuvasti useiden miljoonien kehittäjien toimesta.

Suunnittelu

Suunnittelu alkaa konseptoinnilla ja tarpeiden määrittelyllä. Tehokasta palvelumuotoilua hyödyntäen ideoita testataan ja sivuston runko syntyy nopealla vauhdilla. Suunnittelu vaihe on tärkeä osa kokonaisuutta.

Kehitys

Kehitys tapahtuu ketterästi iteroiden yhdessä asiakkaan kanssa. Toiminnallisuuksia testataan ja lopullinen visuaalinen ilme rakentuu. Kaikki kehitystyömme on laadukasta ja kestävää sekä noudattaa alan parhaita standardeja.

Käyttöönotto

Lopullisen sivuston käyttöönotto ja koulutus käydään läpi jokaisen asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti, jolloin tyytyväisyys on taattua. Varmistamme sivuston pitkän elinkaaren mahdollisella jatkokehityksellä, ylläpidolla sekä optimoinnilla.

Kartoitetaan yrityksesi tarve yhdessä - ilmaiseksi.

Valmistaudu tulevaisuuteen

Näyttävät ja laadukkaat kotisivut ovat tärkeä kilpailutekijä yrityksesi liiketoiminnan kannalta. Toimiva sivusto houkuttelee asiakkaita ja toimii yrityksesi käyntikorttina digitaalisessa maailmassa. Siihen on syytä siis panostaa.

Toteuttamamme sivut ovat kestäviä nyt ja tulevaisuudessa, jonka lisäksi ne skaalautuvat hyvin yrityksesi mahdolliseen kasvuun ja tarpeisiin, kun liiketoiminta kehittyy. Pidämme huolen, että  WordPress kotisivujen käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista niin sivustoa ylläpitäville työntekijöille kun asiakkaillekin.

 

Laadukkaat ja toimivat WordPress sivut
Responsiivinen WooCommerce verkkokauppa

Kaikissa WordPress kotisivu toteutuksissamme on huomioitu seuraavat asiat

Responsiivisuus

Kotisivumme toimivat yhtä hyvin niin läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimella.

Hakukoneoptimointi

Sivusto on hakukoneoptimoitu, joten löydyt varmasti Googlesta.

Google Analytics

Seuraa asiakkaitasi ja sivustosi liikennettä, jotta voit optimoida markkinointisi.

Tietoturva

Kaikki toteuttamamme sivustot ovat oikein ylläpidettyinä sekä päivitettyinä turvallisia.

Laadukas toteutus

Laadukas ja kestävä kehitys takaa sivustollesi pitkän elinkaaren tulevaisuudessa.

Ylläpito

Ylläpito on helppoa ja yksinkertaista. Halutessasi palvelusopimuksen me huolehdimme ylläpidosta.

Usein kysyttyä kotisivuista

Toteutukseen kuluva aika on monen tekijän summa. Monimutkaiset kotisivut useilla erilaisilla toiminnallisuuksilla vievät enemmän aikaa n. 4-8 viikkoa. Yksinkertaiset kotisivut pystytään toteuttamaan yleisesti noin 2 viikon kuluessa. Tähän vaikuttaa myös suuresti se, kuinka valmiina sisältö, kuvat, värimaailma yms. minulle annetaan.

Sivustot valmistuvat aina asiakaskohtaisesti. Vuosien varrella olemme kohdanneet useita erilaisia tapoja toteuttaa projekteja. Meillä on muotoutunut toimiva prosessi sivujen tuotantoon, mutta olemme aina valmiita joustamaan ja mukautumaan tilanteen niin vaatiessa.

Yleinen hintataso on asettunut 600-4000e väliin.

Myös hinta on monen tekijän summa. Yleinen keskihintamme esim. pienille yrityksille yksinkertaisista kotisivuista on ollut 1100e. Sivun toiminnallisuudet, sisältö, värimaailma sekä kuvat ovat suurin lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät.

Yksinkertaiset kotisivut tai vanhojen kotisivujen päivitys moderneihin sivuihin, jossa sisältö, kuvat ja värimaailma annetaan meille valmiina ovat verraten edulliset 600-800e.

Tuotamme vain laadukkaita ja toimivia kotisivuja. Keskitymme hinnan sijasta laatuun. Visiomme alusta asti on ollut tuottaa toimivia ja asiakkaille sopivia kotisivuja kustannustehokkaasti ilman turhia kuluja –  rakkaudesta lajiin.

Ylläpidon kustannukset yksinkertaisille kotisivuille ovat erittäin pienet.

WordPress itsessään perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen käyttäminen on täysin ilmaista. Alusta ja mahdolliset lisäosat vaativat säännöllistä päivitystä, jonka voi halutessaan tehdä itse tai ostaa meiltä palveluna.

Kotisivut on myös hyvä varmuuskopioida säännöllisesti. Yksinkertaisten kotisivujen ylläpitotyöt vaativat muutaman tunnin työn tasaisin väliajoin ja ovat näin todella edulliset.

Noin 30% kaikista maailman sivustoista on toteutettu käyttäen WordPressiä. Laaja yhteisö ja runsas käytettävyys takaavat mahdollisten haavoittuvuuksien löytymisen ajoissa ja niihin reagoimisen nopeasti.

On tärkeää huolehtia perusasioista kuten kaikilla muillakin alustoilla. WordPress on päivitettävä säännöllisin väliajoin, salasanat tulee uusia säännöllisesti ja palvelimen tietoturvasta on huolehdittava. Kun kotisivujen ylläpito toimii, huolta ei ole.Oikein toteutetut kotisivut ovat kestäviä ja niillä on pitkä elinkaari.

Toteutamme myös staattiset verkkosivut ja landing paget yrityksesi tarpeisiin hyödyntäen uusimpia teknologioita. 

Kaikki rakentamamme sivut ovat responsiivisiä ja toimivat näin kaikilla päätelaitteilla.

Staattiset kotisivut ovat hyvä vaihtoehto mikäli sivuston sisällön päivitys tarve on vähäinen. Yksinkertaiset toteutukset ovat myös edullisempia ja ne syntyvät nopeasti. Pyydä tarjous!